farrahalim f a r r a h a l i m: I got new domain! yeahhhhh

Friday, 14 December 2012

I got new domain! yeahhhhh



Setelah jari dan mata ku ligat menggodek-godek segala prosedur dan arahan yg perlu diikut, akhirnya blog kesayangan ku telah bertukar ke domain baru!
Yeahhhhhhh berjaya jugak akhirnya! :DD

http://sayangfarin.blogspot.com ------------> http://www.sayangfarin.my

Korang tgok laa domain kat atas tuu. Tgok la tgok laa! :P hikhik
Sangat-sangat berterima kasih kepada sis Nurmujahidah dan sis Innanie Ariffin
sebab bagi peluang kepada para blogger untuk menjadikan blog lebih profesional.
^_^

Haaa kepada korang-korang yang ada blog dan nak bertukar ke domain baru, jom lah joinnn.!
cepat woi cepat! 
Kepada korang yang mahukan nya, korang akan dapat banyak keistimewaan bila dapat domain baru ni.
Antara keistimewaan nya ialah :


1) Satu domain blog [dot my] PERCUMA selama setahun bernilai 
RM 200.00

2) Potongan sebanyak 90% untuk bayaran 'renewal' 
yang bermaksud anda hanya perlu membayar RM 20.00 sahaja untuk tahun-tahun akan datang (fixed price)

3) Rating blog yang mencanak-canak naik 



Sooo, cepat cepat KLIK SINI. Then KLIK SINI pula.
Good Luck uolls!
TQ jugak kpd mykezen sbb dia yg inform ade GA nih ;D


k wassalam
^_^

THANKYOU ! NEED YOU ADVISE :D

3 nasihat:

ejulz said...

waaaa. tahniah.. :)

join kalau sudi k.. :)

http://kampung-kameq.blogspot.com/2012/12/kamu-sahabatku-giveaway-by-ejulz.html

Athir Athirah said...

Assalammualaikum..
jemput singgah dan join

http://aone2m.blogspot.com/2012/12/guessguessguess-segmen-by-athir.html

Nurmujahidah Ismail said...

wah,, rasa happy sangat tiap kali tengok blog yang dah berjaya,, you are so welcome. jom join segmen review blog di blog muja. yang peserta akan dapat:

satu sticky post entry untuk 24 jam untuk satu peserta
bloglist setahun sepanjang 2013
insya ALLAH akan ku comment banyak2.

www.mujadafewa.my/2012/12/segmen-meh-aku-review-blog-korang.html

 
Copyright © . All Right Reserved by FarraHalim