farrahalim f a r r a h a l i m: End Year Giveaway by FD

Saturday, 1 December 2012

End Year Giveaway by FD

*maklumat lanjut sila klik banner diatas


Alhamdulillah :)
Masih diberi kesempatan lagi untuk men'join'kan diri ni ke segmen GA yg dianjurkan para blogger lagi2 masa tengah cuti ni kann.. Free time woo. Masa pun banyak lepak kat rumah. So, keje aku ngadap FB, Twitter & Blog yg terchenta ini! hahahaa :D
Sooo, ini lah masa nya nak join GA nihhh. Yeahhhh!
Thanks pd sponsor2 sekalian. Moga mereka sentiasa dimurah kan rezeki.
*mintak2 dapat laa hadiah kan* hikhikk.. Aminnn~


Okayy. Kat bawah ni senarai semua hadiah dlm GA nihh =)

Long necklace (1 pemenang )
Novel (1 pemenang)
Simple header (1 pemenang)
Hadiah misteri (1 pemenang)
Topup 5 + Review Blog + Bloglist Kekal (1 pemenang)
Topup 5 (1 pemenang)
Bloglist selama sebulan (1 pemenang)
Header transparent (1 pemenang)
Cursor nama (1 pemenang)
Pashmina (1 pemenang)
Satin shawl (1 pemenang)
Cursor nama (2 pemenang)
CD filem (2 pemenang)
Hadiah misteri (2 pemenang)
Keychain Angry Bird (3 pemenang)
Set pen (4 pemenang)
Bloglist selama sebulan (5 pemenang)
Souvenir dari Russia (10 pemenang)
Acik Ieymah - Topup RM10 (3 pemenang)
Fazera - Topup RM5 (3 pemenang)
Fazera - Review blog (3 pemenang)


Taraaaaaa!. Banyak kan?? huhu. Yg kat bawah ni pulak list hadiah yg aku nak. ehhehee =)

1) Long necklace
2) Cursor Nama
3) Hadiah Misteri
4) Topup 5 + Review Blog + Bloglist Kekal
5) Header Tranparent
6) Acik Ieymah - Topup RM10 (3 pemenang)

 
Cepatcepat! GA ni tamat pd  25 Disember 2012 | 11.59 p.m.
Soooo, korang2 join la yeee =)


Tag
http://cheritadarimulutfi.blogspot.com/
http://www.eymasushoppe.blogspot.com/


Wassalam 
^_^




THANKYOU ! NEED YOU ADVISE :D

4 nasihat:

Dianaa said...

thanks sudi join ^^
ini list peserta
http://www.fatindiana.com/2012/11/senarai-peserta-end-year-giveaway-by-fd.html

**PENTING**
if nak menang domain, bg sebab kenapa awak nak. then bg link kat sponsor juga tau. PM sponsor kat sini https://www.facebook.com/messages/MrHanzsCheeseCake

Nurul Ain said...

terjah
http://nurulnamasaya.blogspot.com/

MiMiNadam said...

weyhh ! good of luck babe ;)

Dianaa said...

Ada penambahan sponsor lagi.
Sila like dan follow para sponsor ye
http://www.fatindiana.com/2012/12/perhatian-kepada-peserta-giveaway-3.html

 
Copyright © . All Right Reserved by FarraHalim