farrahalim f a r r a h a l i m: January 2012

Saturday, 21 January 2012

Gembira & Rindu :D


Hayy kawan2. Rasenyer da lama sangat tak update blog. Arghh busy sgt laahh praktikal. (T.T)
Ermm pejam celik pejam celik dah sebulan dah fara praktikal. Fuhhh sekejap je an. Tp ape pun mmg best sgt praktikal kat SAJ HOLDINGS agensi BP. Sebab nyer staff2 SAJ sempoi n sporting gilerr beb. Siap tgh taem keje dyorg ajak kuar gi ngeteh. Pehh mana la fara tanak ikott kann. Kompom2 fara ikot. Lagi lagi klau dyorg yg nak blnje. Memang lampu hijau teros fara bg. Takde lampu kuning agi dah. Apatah lagi lampu merah. HAHA. Memang hepi taem keje nihh. Takde langsung ingat masalah. pegi lah jauh2 masalah tuh. buat ngacau aku jer!! Grrr ! haha. 

Tapi an dah duduk kat tmpat sendiri nih, tiba tiba rindu sgt mybesties kat poli. Bila lah nak dpt lepak gn dyorang agi. Tunggu bulan7 ker.? Alahai lama nya :'( . . Hurmm ape pon fara di sini sntiase berharap dyorang hepi n sentiase suksess ! Hope kita dpt berkumpul agi mcm dulu2. Hehe. Tak sabar sgt2. :D . Anyway, pada kawan2 yg sdg mnjalani praktikal ke latihan industri ker hope suksess selalu. Oke ? Gud gud. K lah . Love u so much <3

THANKYOU ! NEED YOU ADVISE :D

Saturday, 7 January 2012

akhirnya KAU pergi :(


sayu terpisah
hikayat indah kini hanya tinggal sejarah
berhembus angin rindu
begitu nyamannya terhidu wangian kasihmu

hujan lebat mencurah kini
bagaikan tiada henti
kaulah laguku kau lah irama terindah
tak lagi ku dengari

kau pergi...
pergi...

sepi tanpa kata
terdiam dan kaku tak daya kau ku lupa
apa pun kata mereka
biarkan kenangan berbunga di ranting usia


THANKYOU ! NEED YOU ADVISE :D

 
Copyright © . All Right Reserved by FarraHalim