farrahalim f a r r a h a l i m: April 2012

Saturday, 28 April 2012

My Feeling Now




NOW
im happy ! kenapa ?
entah . tak dapat dikenal pasti .
macam - macam perkara yg membuatkan aku gembira sekarang ni .
tak kira la apa - apa pun walau macam mana pun 
 yg penting sekarang ni 
akuGEMBIRA !
akuHAPPY !
yeahh ^^


thanks Allah.
Alhamdulillah :)



THANKYOU ! NEED YOU ADVISE :D

Saturday, 21 April 2012

One Month Left !




One Month Left ?? aiyoo ! ini macam kaa ? ape yg tinggal sebulan agi ni ? HAHA ~ praktikal woii ! lagi sebulan je nak abis . adoii . rase seram pulakk dah nak abis ni kan . pasai apa hang nak seram pulok ? yelah ! mana lah aku tak seram . report tak setel agi la wehh . tiga jenis report kott kene siapkan . ha ?? tiga report ?? report apa jer sampai TIGA tuuhh ?? okay okay aku explain .


1st , Laporan Harian
Laporan ni kene hari2 update . so, ringan la jgak beban tu nak siapkan . Nak update tu pun kalau kat ofis kita ade buat keje , kalau takde nak update hape nye . terpaksa la memikirkan ape yg patut di update kan . haha ~ 

2nd , Laporan Mingguan .
haihh  ~ dah buat laporan harian laporan mingguan punnn ade jugak ke ?? haa tu laa pasal kan .  Yang laporan mingguan ni pulak laporan ringkasan untuk seminggu punya laporan harian kita . adoii , dah update hari2 , kene ringkaskan pulak . macam-macam kerenah ! haha
nak buat camne . nak taknak kene buat . struggle wehh ! 

And last one , Laporan Bertaip .
haaa . ni laa satu-satu nye laporan yg formal . kene bertaip bagai kann . Gedikkss ~ ahaha Laporan ni kira complete la sume ape yg pihak poli nak . dari background company hingga laa kesemua ringkasan laporan harian dan mingguan tadi tu ..  dah la nak buat tu byk gila format dia . adoii . poning denn ! Fuhhhhh ~ =,=' letihhh mak oi . macam ni laa gaya budak latihan industri warga politeknik yang cemerlang , gemilang dan terbilang !. hehekks

Takpee fara . InsyaAllah kau boleh siapkan jgak dalam masa sebulan ni !  sikittt je tu , tak banyak punn ! (sikit ngek hang !!!) Do The Best Fara ! jyeahh :D



**sorry geng , just nak share gn korang . luah kan perasaan gitu laa . stress byk sgt keje nak buat . so kat sini den nak lopas kan sume yg terbuku di hati ni . biase2 je pun den lopaskan , takde lah gempak mana pun . kehkeh. kalau you all dah baca ape yg den merepek meraban kat atas tu , thankss sgt2 . I really appreciate it ! hehe . sayang korang ! muah muah . hehekkss :D byee . wassalam !


THANKYOU ! NEED YOU ADVISE :D

Sunday, 15 April 2012

BEN ASHAARI TANYA 5 BLOG BEST PILIHAN SAYA !





BEN ASHAARI

hayy peeps !
hari ni Ben Ashaari buat segmen .
Dan hari pun Farra tersangat - sangatlaa free . hee
So , Farra punn nak join laa segmen yang menarikk tertarik ni ~ 
hehe

okay okay ~
banyak pulak ngomel dye . ! haa
teruskan jelaa .

5 BLOG BEST PILIHAN SAYA :

1) BEN ASHAARI

2) LYSSA FAIZUREEN

3) DANIEL ADIE

4) DOKTOR MUDA vs  USTAZ ROCK

5) FizGraphic Dot Com

SETTLE ! jyeahh :)




THANKYOU ! NEED YOU ADVISE :D

Saturday, 14 April 2012

just Entry :)




We make them cry who care for us.
We cry for those who never care for us.
And we care for those who will never cry for us.



This is the truth of life. Its strange but true.
Once you realise this, its never to late to change.


#inspiring you for a better tomorrow#
Chill dude~



THANKYOU ! NEED YOU ADVISE :D

Sunday, 1 April 2012

one Hope !




1 APRIL 2012
AHAD


sekarang dah masuk bulan April . 
Mac pula terus berlalu sepi dgn segala kenangan manis dan pahit nya.
Dan aku pula berharap dijauhkan segala kepahitan dan kesulitan dalam hidup ini .
Sememang nya aku sentiasa takut untuk meniti hidup ini .
Hanya Tuhan je yang tau apa yg aku rasa .



Semoga Allah permudahkan segala urusan ku .
Amin ~


THANKYOU ! NEED YOU ADVISE :D

 
Copyright © . All Right Reserved by FarraHalim