farrahalim f a r r a h a l i m: #wordless second march

Saturday, 2 March 2013

#wordless second march

hai hai u'ollss. berjumpa lagi kite di belog yang dah berhabuk bersarang berkulat sekian lama nya. -.-
tengok je la "Dulu-dulu Punya" kat sidebar belog kite tu. Tahun ni macam sebulan sekali je kot aku update.
Gila teruk kan. srupa takyah ade belog kalau cmni. hahaha. 
#EHH! suka hati haku lah kan. belog aku. haha
hurmm . sorry kengkawan sbb lama gilo dah tak update belog ni. mesti korang rinduuuuuu kan. sobsobss :(
*cehhh berangan lebihh kau farah! mcm ade yg kesah plak kan kau update ke tak. kehkeh.
Takpelaa. sape sape yang sudi baca ke, TERklik link belog ni ke, saje saje nak stalk kee terima kasih laa yee. kihkih :D
Actually, akhir akhir ni busy sgt2 sbb last sem ni terlampau banyak sangat assignment, final projek lagi.
Adohh banyak gilakkk. Dugaan semua ni. Sampai aku nak jengok belog ni kejap pun tak sempat dah.
apetah lagi nak update. memang tak lah kann -.-
Hurm. dugaan semua ni. kene sabo je lahh. :)
Nama pun belajar kan. Mana ade belajar yang senang. ye dokkk? hihi
lagi pun ni dah tahun akhir dah. lagi 2 bulan je nak grad.
Fuhh rasa tak sabar pulak bile mata ni dah terbayang-bayang HARI JUBAH.
huwaa Bestnyaa!! :D
Tapi lepas abis diploma ni taktau nak sambung belajar lagi ke tak. Amek Degree pulak tuu. 
Entah aku larat ke tak nanti. hihi
Niat nak sambung belajo tu memang ade. Ayah pun suroh sambung belajo.
Ramai orang ckp diploma ni coy ni dah tak pandang sangat. kate nye susah nak dapat kerja kalau setakat ada diploma. Degree dan keatas je baru bole.
Tapiiii, yeke mcm tu? hurmm
Bagi aku .tengok rezeki masing-masing lah kan.
Kalau kita sentiasa berusaha, kejayaan tu pasti akan jadik milik kita jugak.
Apa yang kita nak nanti pun InshaAllah akan dapat. Kann?
Yang penting sekarang ni...
Apa yang kita buat hendak lah sentiasa berusaha..
Dalam berusaha tu kene lah jujur..
InshaAllah rezeki kita takkan lari dari kita...
Malah rezeki tu jugak yang akan datang kat kita...
InshaAllah mudah-mudahan.. ^_^

Hee. k lah korang. Setakat ini saje entry yang aku nak tulis. Nextime kalau aku dah tak busy, terlebih rajin kee aku update la banyak2. tapi ade ke orang nak baca. hahahaa. suka hati korang laa. hihi


K wassalam ^_^


THANKYOU ! NEED YOU ADVISE :D

2 nasihat:

Aku Penghibur said...

wahh dah nk abis belajar ... last sem hard working :)

farra halim said...

@Aku Penghibur hehehe. InshaAllah. thanks =)

 
Copyright © . All Right Reserved by FarraHalim