farrahalim f a r r a h a l i m: Segmen : Kenangan Ramadhan

Saturday, 21 July 2012

Segmen : Kenangan Ramadhan




Nama : FarraWaeda
Warna : #CA226B (Medium Violet Red)


Hai hui hoi para sahabat semua!!!! cehh. semangat betul 1st day puasa ni kann. haha. bagus bagus! macam ni laa semangat yang kita mau~ jyeahh! HEHE :P
Anyway, kita nak join segmen apit ni. sebab kita nak apit buat kan doodle atas tuuu. CANTEK lorrr~ comelll & ayuu gituuu. hihihi :)
Dlm segmen ni, Apit ada bagi soalan taw. Soalannya :




"Apa kenangan yang anda tak dapat lupakan bila bulan puasa tiba? Kongsi." tanya Apit.



Wahh, kalau nak citer tang kenangan ni, sampai esok lusa tak habis. Memang ter-AMAT laa banyak kenangan kita niii~ hehehe. Tapi tapi tapi kann, kita nak share lah jugakk, HEHE. Kenangan ni masa kecik2 dulu, nak masuk Darjah 2 kott. Nak tau apa dia, dulu-dulu mak kita rajin sangat2 buat kuih raya.. Kita pun ada tolong2 gak taw buat kuih tuu sampai laa terliukkk. HAHAHA :p And last ada satu masa tu, mak buat biskut sempret dan biskut sarang semut. Korang tau tak kuih apa tu? Hehe Dan taem tu kita memangg dah taktahan sangat dah tgok kuih tuu, baru lepas keluar avon tu.. Panas and rangup lagii. Fiuuuwww~ *_* Apa lagi, kita pun senyap2 laaa curik kuih tuu nak makan. Adik pun joinn sekali. ISH~ apalahh punya adik. sebok jugak nak buat keje jahat, BHAHAHAHAHAHA. kelako2. 
Tp sekarang dah besar panjang kita dah takbuat okayy~ masa kecik2 dulu je nakal2 yang teramat! HAHA :D tulahhh antara kenangan yang tak bole dilupakan masa puasa2 ni. HEHE. kenangan korang? Ceciter. Hewhew :P
 
Tag : Budak MataBoolatt ;P




SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL-MUBARAK
BUAT PARA BLOGGER DAN SELURUH UMAT ISLAM
^__^V

Wassalam~

THANKYOU ! NEED YOU ADVISE :D

1 nasihat:

Hafizzi Aziz said...

Doodle

http://1.bp.blogspot.com/-I0bAgVb8CII/UA-abp2YY0I/AAAAAAAAKIg/UB88HSNTljs/s1600/Farra.png

 
Copyright © . All Right Reserved by FarraHalim