farrahalim f a r r a h a l i m: review ISTANBUL AKU DATANG!

Tuesday, 13 November 2012

review ISTANBUL AKU DATANG!

Sape yg dah tgok citer kat atas ni?
ISTANBUL AKU DATANG!
walahhh. best wehhhh!
seriuss. taktipu. WORTH watching babe! 
Dah tgok dah semalam kat BIG CINEMA BP Mall. Hahahakk!
Over all memang best. Not bad but MORE sweet. Awwww~ Romantik komedi kann? hihi. Pemandangan Istanbul pun sgt2 santekkkk! rasa nak terbang ke sana pun ada gak. Cehh mampu ke? InsyaAllah. Ada rezeki takkan kemana. hihi. Pelakon pon sangat best. And dialog pun sgt spontan. Kelakarrr. Akahakahakah. *Over beno tuhh. haih. Tapi dalam gelak-2 ketawa-2 ada jugak part sedih. Ada rasa nak menangis jugak lah taem tu. Sobsobbsss~
Anyway, I like Lisa Surihani dgn Beto.
Sangat sangat sweet.! hehehehe



Sape yg belum pegi tgok tu pegi la tgok.
tak rugi pun. Rasa2 sape2 yg ada masa lapang takde nak buat ape tu, pegi la tgok ehh. kiki. 
ke nak tunggu kat youtube je nnti download sendiri? hihi.
Suka hati korang laa. hehe
Ape ape pun movie ISTANBUL AKU DATANG! ni memang best!!!!


Arghh comel GILA muke lisa! kihkih :D












Haihh awat gamba lisa je banyak nihh.? hahahaha 
K Lisa memang comel! hihi



*Aku yg dah pegi sekali ni pon rase mcm nak pegi tgok lagi. hahahahaha :D

k wassalam 
^_^

THANKYOU ! NEED YOU ADVISE :D

6 nasihat:

KY said...

best ke..KY pun suka lisa

MiMiNadam said...

hoii ! tak ajaakkkk !!!!!!

farra halim said...
This comment has been removed by the author.
farah.fauzi said...

alaa... teringin nak tengokk..tp xde mse..blom final lg..huwaaa..jeles jeles :p

biallatul(atulcikcik) said...

Aku p lg jumaat nei!

farra halim said...

@farah.fauzi
tunggu pas final je laa pegi. hehehe

@biallatul(atulcikcik)
kau memang meroyannnn! huh

 
Copyright © . All Right Reserved by FarraHalim