farrahalim f a r r a h a l i m: Best Moment of DPP !

Monday, 22 October 2012

Best Moment of DPP !

hai u ollss. hari ni hari senin. hari nii kite duduk rumah je tak gi mana2 sbb hari ni takde kelas!! kelas cancel! yeahhhh!!. woi suke beno pulak ekau yee. kang naik cuti raya nnti berderet kelas ganti. aiyoyoyoyooo! fuhhh biase la tu kann. nak final kann. kompem la kelas ganti nnti berderet-deret. takpe2. kita wat lek wat peace je k. heheheeee :D

ape ape punn, kita update blog ni punn nak story morry la sikit pasal hari sabtu lepas. event sukaneka yg dianjurkan kelas kita iaitu kelas DPP 5. yeahhh. tahniah tahniah sbb kita semua dah menjayakan event ini bersama all student DPP dari sem 1 sampai sem 5 dengan jaya nyaa. yehuuuuuuu! suke2~ hehee :D
best sangat sangat sampai kita tak tau nak start citer dr mana dan taktau nak citer macam mana, soo korang tatap je lahhh gambar2 kitorang yang telah kita paparkan di bawah ini. sure syokk! kikiki :D


















haa dah tengok ? puasss dahh? syok kann? seronok kann? hehehe
Kalau tak seronok memang laa. Sbb korang tgok dari gambar jee. kitorang yg melalui nya seronok habis. hehe. Hope sem depan dapat buat event untuk course DPP lagi. heehee 
^_^

Wassalam~



THANKYOU ! NEED YOU ADVISE :D

2 nasihat:

siti aida binti md isa said...

memg syok abis pon.....
lagi2 yang main game nie....

MiMiNadam said...

besttttt kott :p

 
Copyright © . All Right Reserved by FarraHalim