farrahalim f a r r a h a l i m: BEN ASHAARI : MAY 2012

Tuesday, 1 May 2012

BEN ASHAARI : MAY 2012




BEN ASHAARI


wuitt wuitt ! 
(^_^)
sini la japp . tgok laa apa yg aku join nii .
BEN ASHHARI punya segmen laa .
hewheww :D
okay okay !
Sebenar nya aku ni nga struggle buat report praktikal yg byk terbengkalai dah ni .
Tapi , tangan ni gatal sgt nak bukak belog .
Tup tup , ternampak Abg Ben buat segmen .
Zzzzzuuuuppppp !!
lincah terus aku join . Kahkah :D
Dah dah laa . ngomel jee


Aku nk bgtau korang kenapa aku nak berada dalam bloglist Abg Ben ni .
Sebab - sebab nya ialah :

1) Aku nak la jgak promote blog aku yg tak berapa nak cntikk ni . Simplee je kann belog aku . hehe :)
2) Aku nak tambah la kenalan kenalan dalam blogger ni . Baru lah dapat mengeratkan hubungan silaturrahim antara blogger-blogger seluruh dunia . Cewahh ! :D haha


Then , pada pandangan aku tentang blog Abg Ben ni tentang cara penulisan beliau .
Teramat lah ringkas dan sangat santai bila baca belog beliau. 
Cool beb ! hehe :D

k Wassalam :)






THANKYOU ! NEED YOU ADVISE :D

1 nasihat:

Pka Rahim said...

hi.. pka join jugak.
jemput singgah blog pka tauuu..

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-may-2012.html

terima kasih..! :)

 
Copyright © . All Right Reserved by FarraHalim